Beloofd land

D. Prince

De vroege en recente geschiedenis van het Joodse volk en de strijd in het midden oosten in het licht van de bijbel

Beschikbaarheid: Leverbaar

Klik om prijs te zien Wat is dit?
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

Wanneer was Israël voor het laatst niet in het nieuws?

Al decennia lang domineert een kleine landstrook, niet groter dan onze Randstad, wereldwijd de nieuwsberichten. Dat is niet toevallig. In Beloofd Land legt Derek Prince boeiend en zeer informatief de bijbelse profetieën en de actuele geschiedenis van Israël naast elkaar en formuleert daarmee een heldere visie op het Israëlisch-Palestijns conflict.

Een uiterst actueel boek, dat laat zien welke destructieve krachten momenteel aan het werk zijn in het Midden Oosten en een bedreiging vormen voor de internationale vrede en veiligheid. Ook maakt de auteur duidelijk wie de werkelijke regie in handen heeft en de volken der aarde stuwt naar een uiteindelijke beslissing bepalend is voor hun toekomst.

Zoals in al zijn boeken, laat Derek Prince niet na het geleerde te vertalen naar de praktijk en daagt zijn lezers. Concreet reikt hij vier bijbelse reacties aan die de Kerk - vandaag meer dan ooit - zou moeten hebben richting de huidige situatie van het Joodse volk.

'Beloofd Land' biedt tevens een interessant overzicht van de recente geschiedenis in de regio en is daarmee een onmisbaar boek voor ieder die het Midden Oosten erkend als een strategische regio van de wereld.

Extra informatie
Auteur D. Prince
ISBN nummer 9789075185461
Uitgever Derek Prince Ministries
Aantal Pagina's 215
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Beloofd land