Eerherstel voor Israël

Saecko Tjepkema

In dit boek neemt de auteur ons mee in de geschiedenis van het volk Israël. Eén ding komt dan heel duidelijk naar voren: ondanks het verval en de verstrooiing van het volk Israël, heeft God Zijn handen niet afgetrokken van Zijn oogappel. Integendeel, door alles heen is Israël een getuigenis van hoop - niet alleen voor Israël zelf, maar voor de gehele schepping.

Beschikbaarheid: Leverbaar

Klik om prijs te zien Wat is dit?
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details
  • Is onze generatie getuige van de eindtijd?
  • Leven we in een tijdperk van het begin van de weeën, die de terugkeer van de Joodse Messias aankondigen?
  • Welke betekenis heeft de opkomst van de Messiaanse Beweging in dit geheel?
  • Welke positie dient de gelovige in te nemen?

Dit boek beoogt de lezer te helpen, op al deze vragen antwoorden te vinden.

In dit boek neemt de auteur ons mee in de geschiedenis van het volk Israël. Eén ding komt dan heel duidelijk naar voren: ondanks het verval en de verstrooiing van het volk Israël, heeft God Zijn handen niet afgetrokken van Zijn oogappel. Integendeel, door alles heen is Israël een getuigenis van hoop - niet alleen voor Israël zelf, maar voor de gehele schepping. Het herstel van Israël als het volk van God, betekent leven voor de wereld.

Toch groeit het antisemitisme. Veel christenen hebben nauwelijks zicht op Gods handelen met Israël in deze tijd. Dit boek wil een tegengeluid zijn en helpen om Gods plan met Israël te verstaan. Een plan dat leidt tot de komst van Gods Koninkrijk en de redding van de mensheid.

Een plan van eerherstel voor Israël.

Saecko Tjepkema is jaren werkzaam geweest als sociaal-pedagogisch medewerker. Hij is gehuwd en vader van negen kinderen. Twee gehuwde dochters wonen met hun Joodse echtgenoot in Israël. Na op jonge leeftijd de Tweede Wereldoorlog bewust te hebben meegemaakt, verdiepte hij zich in het Jodendom. Hij maakte vele reizen naar Israël en zijn liefde voor het volk van God werd steeds groter. Die liefde en kennis wil hij delen met andere christenen door hen inzicht te geven in Gods plan met Israël.

Extra informatie
Auteur Saecko Tjepkema
ISBN nummer 9789058111425
Uitgever Bread of Life | Highway Media
Aantal Pagina's 224
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Eerherstel voor Israël