Hé christen, je wortels zijn Joods

Immanuel Livestro

Een helder en verfrissend boek dat je zal aanzetten om zelf op zoek te gaan naar de joodse wortels van je geloof.

Beschikbaarheid: Leverbaar

Klik om prijs te zien Wat is dit?
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

Een helder en verfrissend boek dat je zal aanzetten om zelf op zoek te gaan naar de joodse wortels van je geloof. Is de God van de Joden dezelfde God als die van de Christenen? Jood en Niet-Jood één in de Messias! Een Eye-opener die ons zal aanzetten om eens na te denken over de woorden van de apostel Paulus in Romeinen 11:11 waar hij ons vertelt dat de kerk de Joden tot jaloezie zou moeten wekken... Een boek dat stof tot nadenken geeft!

Het boek bestaat uit 2 delen;.

Deel 1
is een eye-opener met hoofdstukken als: "Mijn verhaal / Jezus en de thora / Zondagzondag of sabbat / Roomser dan de paus / Door een geleende bril."

Deel 2
Gaat dieper in op de bijbelse/Joodse feesten en geeft de Messiaanse betekenis weer. Daarnaast worden handvatten aangereikt hoe u de feesten kunt vieren. Een echte aanrader!

7 jaar lang was Immanuel Livestro pastor van de eerste Messiaans Charismatische Gemeente van ons land en stond aan de wieg van het Messiaanse Platform Nederland. Ook gaf hij op veel verschillende plaatsen in ons land studies over de bijbelse feesten en organiseerde in verschillende kringen en kerken een sabbat Pesach of Loofhuttenfeest viering. Naast dit boek verschenen nog vele andere boeken van zijn hand. Zoals het boek: Naar de hel met de duivel over geestelijke oorlogsvoering - Gij zult kracht ontvangen over de gaven en bedieningen van de Heilige Geest - Vlaggen en dansen zijn Gods verlangen over het herstel van de Davidische Lofprijzing en ga zo maar door.

Extra informatie
Auteur Immanuel Livestro
ISBN nummer 9789490959258
Uitgever Exchange Aalsmeer
Aantal Pagina's onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Hé christen, je wortels zijn Joods