Israël Gods oogappel

H. Schipper

Dit boek is geen theoretische, theologische beschouwing, maar een uiterst actueel boek, dat laat zien hoe alles wat in de Bijbel staat genoteerd over het Joodse volk, letterlijk vervuld is, vervuld wordt en vervuld zal worden.

Beschikbaarheid: Leverbaar

Klik om prijs te zien Wat is dit?
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

Is Israël nog altijd het door God uitverkoren volk?

VEENENDAAL - Een nieuw boek van de auteur Hendrik Schipper stelt deze vraag opnieuw aan de orde. Is Israël nog wel Gods oogappel? Israël is bijna dagelijks in het nieuws. Berichten over acties van Palestijnen tegen Israël. Israël legt resoluties van de VN naast zich neer. Antisemitisme in de wereld neemt toe. Boycotacties tegen Israël.

De staat Israël, is dat mensenwerk of Gods werk? De schrijver laat in zijn boek zien wat de Bijbel zegt over Gods plan met Israël. Een zeer actueel boek!

“Israël Gods oogappel” , dit is de titel van het nieuwe boek. Een titel die niet door de schrijver is bedacht. In de Bijbel wordt een paar keer Israël op deze manier aangeduid. Een oogappel is een zeer gevoelig lichaamsdeel, dat bescherming nodig heeft. Israël is een gevoelig onderwerp, is dagelijks in het nieuws. Israël wordt geliefd en verguisd, bedreigd en vervolgd. Is eeuwenlang door de kerken beschouwd als een volk waarmee God afgedaan heeft. In de plaats van Israël kwam de kerk, het zogenaamde geestelijk Israël.

Vandaag heeft bijna iedereen een mening over Israël. Dit bracht de auteur tot de vraag: “Wat zegt de Bijbel over Israël?” Hij ontdekte dat de Bijbel, het geschiedenisboek van Israël, heldere antwoorden geeft over het verleden, het heden en de toekomst van dit volk.

Is dit een boek dat alleen over Israël gaat? Nee, want wat met Israël gaat gebeuren is belangrijk voor de gehele wereld. In de Bijbel staat dat de zaligheid uit de Joden is. Dat betekent, dat de grondlegger van het Christendom, Jezus, de Zoon van God, naar zijn mens zijn uit het volk Israël geboren is. Deze Zoon van God gaat ook de toekomst van Israël en de volken bepalen.

Dit boek is geen theoretische, theologische beschouwing, maar een uiterst actueel boek, dat laat zien hoe alles wat in de Bijbel staat genoteerd over het Joodse volk, letterlijk vervuld is, vervuld wordt en vervuld zal worden.

We leven in het einde van de tijden en de God van de Bijbel laat de mensheid niet in het onzekere wat er nog staat te gebeuren. In de eerste plaats voor Israël, maar ook voor de christelijke gemeente en voor de volken van deze wereld.

Extra informatie
Auteur H. Schipper
ISBN nummer 9789491382048
Uitgever Boaz Multimedia
Aantal Pagina's 654
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Israël Gods oogappel