Israël zestig jaar

B. Hoekendijk

Er gebeurde een wonder op 14 mei 1948: de Joden kwamen terug in het land dat God ooit onder ede aan Abraham en zijn nageslacht beloofd had en vestigden daar een moderne staat. In 2008 is dat zestig jaar geleden. Maar er is meer aan de hand dan het oog ziet: er gingen hiermee vele Bijbelse profetieën in vervulling en de rest zal even letterlijk werkelijkheid worden.

Beschikbaarheid: Leverbaar

Klik om prijs te zien Wat is dit?
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

Drie stappen op weg naar een nieuwe wereld

Drie stappen op weg naar een nieuwe wereld: het fysieke herstel van Israël, haar geestelijke vernieuwing en de wederkomst van Jezus.

Er gebeurde een wonder op 14 mei 1948: de Joden kwamen terug in het land dat God ooit onder ede aan Abraham en zijn nageslacht beloofd had en vestigden daar een moderne staat. In 2008 is dat zestig jaar geleden. Maar er is meer aan de hand dan het oog ziet: er gingen hiermee vele Bijbelse profetieën in vervulling en de rest zal even letterlijk werkelijkheid worden. Ben Hoekendijk kent de profetieën en het land en volk van Israël als geen ander. Door sterke banden met de Messiaanse Beweging weet hij wat er leeft onder deze joodse gelovigen en ziet hij het begin van het beloofde geestelijke herstel. Het verlangen naar de langverwachte wereldvrede als de Messias komt voel je op elke pagina van dit boek.

16 pagina’s foto’s over ‘Oud en nieuw in het moderne Israël'

Extra informatie
Auteur B. Hoekendijk
ISBN nummer 9789073895041
Uitgever Shalombooks
Aantal Pagina's 96
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Israël zestig jaar