Steen door de ruit

Bart Repko

In dit wachtersboekje gaat Repko in op de verstoorde relatie tussen de kerk en Israël. Hij roept gelovigen op om als wachter voor Israël in de bres te staan. Juist nu Israël steeds meer geïsoleerd komt te staan.

Beschikbaarheid: Leverbaar

Klik om prijs te zien Wat is dit?
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

Wachters maken het verschil. Repko roept gelovigen op om, na vele eeuwen van zwijgzaamheid en onderdrukking van het Joodse volk, hun stem te verheffen. De bijbelse opdracht verwoord in Jesaja 62 om niet te zwijgen 'om Sions wil', en om stenen op te ruimen, krijgt op de muur betekenis. Vele duizenden gelovigen wandelden inmiddels met hen mee.

Waar God uitroept; 'Brandend van liefde neem Ik het op voor Jeruzalem en Sion', wordt deze goddelijke passie voor Israël door de kerk nauwelijks gedeeld. Tweeduizend jaar christendom maakte de kerk tot de aartsvijand van het Joodse volk. Gods volk. De kerk staat bij Israël in het krijt.

Een wachter alarmeert bij dreigend gevaar.

Hij gooit desnoods een steen door de ruit om de bewoners te wekken. In dit wachtersboekje gaat Repko in op de verstoorde relatie tussen de kerk en Israël. Hij roept gelovigen op om als wachter voor Israël in de bres te staan. Juist nu Israël steeds meer geïsoleerd komt te staan.

Extra informatie
Auteur Bart Repko
ISBN nummer 9789490959005
Uitgever Exchange Aalsmeer
Aantal Pagina's onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Steen door de ruit