Van week tot week

R. Evers

In de loop der eeuwen is er een enorme literatuur ontstaan die de Tora becommentarieert. In dit boek geeft de auteur ons daar een voorproefje van.

Beschikbaarheid: Leverbaar

Klik om prijs te zien Wat is dit?
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

De wekelijkse lezing uit de Tora is één van de hoogtepunten uit de synagogedienst. Gedurende één jaar leest men de vijf hele boeken van de Tora uit. Religieuze Joden bereiden zich elke week voor op deze lezing door grondige studie en lezing van de tekst. In de loop der eeuwen is er een enorme literatuur ontstaan die de Tora becommentarieert. In dit boek geeft de auteur ons daar een voorproefje van.

Rabbijn mr. drs. R. Evers (1954) studeerde af in de klinische psychologie en fiscaal recht. Daarnaast behaalde hij in 1989 de Rabbinale graad. Sinds 1990 is hij rabbijn bij het Nederlands Israëlitisch Kerkgenootschap – het overkoepelende orgaan van de traditionaal-joodse gemeenten in Nederland – en in 1991 werd hij tot Rector van het Nederlands Israëlitisch Seminarium benoemd. Hij publiceerde vele populair-wetenschappelijke artikelen over het Jodendom en verschijnt regelmatig in de media.

Extra informatie
Auteur R. Evers
ISBN nummer 9789064460722
Uitgever Amphora
Aantal Pagina's 265
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Van week tot week