God Israël en Shilo

David Rubin

God, Israel, and Shiloh" is een verhaal dat beschrijft Israel's moeilijke proces om terug te keren naar het Bijbelse land.

Beschikbaarheid: Leverbaar

Klik om prijs te zien Wat is dit?
  • ✅ Ophalen in Veenendaal
  • ✅ Versturen via PostNL
Details

Inleiding Nederlandse versie: Drs. Jan van Barneveld

God, Israel, and Shiloh" is een verhaal dat beschrijft Israel's moeilijke proces om terug te keren naar het Bijbelse land. Het verhaal wordt verteld door de ogen van David Rubin, die opgroeide in Brooklyn, de Verenigde Staten als atheist en naar Israel ging terug naar zijn Joodse wortels, en uiteindelijk ging wonen in Shiloh dat de eerste hoofdstad was van het oude Israel, en nu in de frontlinie ligt van de strijd van het Land van Israel en de oorlog tegen terreur.

Het is een historisch / Bijbels verhaal over de ups and downs in de relatie tussen God, van de uittocht uit Egypte naar de huidige tijd en de toekomst. Dit alles in de context van de eeuwige band tussen God en Zijn volk door de eeuwen heen. We onderzoeken Israel's terugkeer naar het Bijbelse land vanuit een menselijk perspectief, met een speciale focus op Shiloh. David verteld een verhaal over zijn familie's afgrijselijk maar ook wonderlijk en inspirerende ervaringen met terorisme en hoe dit heeft geleid tot de oprichting van het Shiloh Israel Children's Fonds. Hij onderzoekt de plannen voor vrede, opgesteld door de politici van Israel en de wereld, en de meest traumatische gebeurtenissen die plaatsvinden in Israel. Het boek beschrijft ook de strijd in Israel met zijn eigen sprituele strubbelingen, de wereldwijde dreiging van Islamtisch terreur en de groeiende rol van evanglisch Christelijke vrienden die Israel steunen en het land zien als het thuisland.

Van harte aanbevolen door: Rabbi Dr. Shlomo Riskin, Rabbi Dr. Sholom Gold, Dr. Pat Robertson, Benyamin Elon en Dr. Mordechai Nisan

Extra informatie
Auteur David Rubin
ISBN nummer 9789057982408
Uitgever Johannes Multimedia
Aantal Pagina's 246
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: God Israël en Shilo